RULLEMARGARINE
Dragsbæk Rullemargarine anvendes til rullede deje som eksempelvis til croissanter, wienerbrød, birkes og butterdej. Ud over at være en vegetabilsk margarine, der er fri for transfedtsyrer og hærdede olier, har den en række fordelagtige egenskaber, der gør den ideel til alle former for rullede deje.
Dragsbæk Rullemargarine har en høj plasticitet. Den er således strækbar, så den giver sig med dejen og skaber flotte lagdelinger med en ensartet laminering. Samtidig er rullemargarinen karakteriseret ved en høj volumen, så man er sikret en flot opbagning.
Med Dragsbæk Rullemargarine opnår man endvidere en god mundfornemmelse i bagværket, hvor slutproduktet hverken bliver for klægt eller for tørt. Vores rullemargariners smeltepunkt er nemlig nøje tilpasset både produktets anvendelse men også vores kunders og markeders specifikke ønsker. Vores skræddersyede løsninger er dog ikke alene tilpasset i forhold til produktegenskaber og funktionalitet, men også i forhold til elementer som aroma og syrlighed med mere.
Dragsbæks rullemargariner har en god temperaturtolerance, da vi kan levere rullemargariner inden for et bredt temperaturinterval. Vi er således leveringsdygtige i rullemargariner inden for hele tolerancespektret fra 4°C og helt op til 25°C. Alle løsninger er kundetilpassede, så vi sikrer os, at vores kunder får netop dén løsning, der matcher deres individuelle ønsker og behov bedst.