Menu Skip intro

Dragsbæk Foodservice

Professionel madglæde siden 1923

Dragsbæk Foodservice er leverandør af en række stærke brands til arbejdet i det professionelle køkken.
Vi har fokus på jeres behov for produkter af høj kvalitet. I Dragsbæk Foodservice ser vi det som vores opgave at bidrage med rigtig god service og inspiration i hverdagen. Vi deler gerne vores viden med jer om brugen af nye produkter og tilbyder spændende opskrifter og vejledninger.

Bag arbejdet i Dragsbæk Foodservice ligger mange års erfaring og et stærkt samarbejde med kantiner, storkøkkener, restauranter og institutioner.

 

Bagerglæde

Hos Dragsbæk Foodservice ligger bagning vores hjerte nær. Vi er en erfaren producent af specialfedtstoffer til bageri og industri. Vores produkter udspringer af en stolt, dansk margarinetradition, da Dragsbæk har produceret margarine siden 1923. Gennem knapt 100 år har vi udviklet og raffineret vores produkter, så vi i dag kan tilbyde et stort og alsidigt sortiment af kvalitetsprodukter.

 

Stegeglæde

Dragsbæk Foodservice har igennem mange år udviklet produkter specifikt til stegning. Produkter, der tåler høj varme, er stabile og som klare store mængder kød pr. liter.

Smøreglæde

Vores foodservice sortiment indeholder en række smørbare blandingsprodukter, som er lige til at smøre på brødet direktte fra køleskabet. Produkter med en stabil konsistens, der holder længe uden for køl.

 

Foodservice Katalog


Dragsbæk - Foodservice katalog


Ice Bakers Katalog


NATURLI' Foodservice sortiment


Dragsbæk A/S, med hovedsæde i Thisted, er producent og leverandør af et bredt sortiment af fødevarer til forbrugere og professionelle både i og udenfor Danmark.