Menu Skip intro

RULLESMØR

Dragsbæk Rullesmør er et unikt premium-produkt, der er særdeles velegnet til laminerede deje. Vores rullesmør er nem at håndtere og arbejdes let ind i dejen. Resultatet er en god mundfornemmelse og smag, en høj plasticitet samt en ensartet laminering.

Normalt har smør en begrænset anvendelse i rullede deje på grund af smørrets høje plastificering, men Dragsbæks erfarne udviklingsafdeling har formået at skabe en smør med tilstrækkelig høj elasticitet til, at den nemt rulles ind i dejen.

Med Dragsbæk Rullesmør får man således den gode smag af smør, der er helt afgørende for smagsoplevelsen ved en nybagt croissant, et stykke lækkert wienerbrød eller en god butterdej – vel at mærke uden at man behøver at gå på kompromis med funktionaliteten. Med en ensartet fasthed hele året rundt, er Dragsbæk Rullesmør en oplagt løsning for såvel vores bagerkunder som industrikunder.

Dragsbæk Rullesmør er standardpakket i 5 x 2 plader men kan også leveres i blokke af 10 kg., hvilket er langt nemmere at håndtere for vores industrikunder end en standard 25 kg.-bulk.

Vi leverer naturligvis også kundetilpassede løsninger inden for kategorien rullesmør, så man som kunde altid får et produkt, der matcher ens specifikke ønsker og behov.

 

Dragsbæk A/S, med hovedsæde i Thisted, er producent og leverandør af et bredt sortiment af fødevarer til forbrugere og professionelle både i og udenfor Danmark.