Menu Skip intro

FLYDENDE MARGARINE

Dragsbæk Flydende Margarine er ideel som dejfedt samt som fedtstof i rørekager – dog er flydende margariner ikke velegnet til anvendelse i produkter, der kræver høj volumen. 

Dragsbæks løsninger inden for flydende margarine er enten 100% rapsbaserede eller løsninger, hvor rapsolie er den primære ingrediens. Der er således tale om produkter med et lavt indhold af mættet fedt.

Vores Flydende Margarine er endvidere en prisvenlig løsning, da produktet har et højere indhold af fedt, end faste margariner, og derfor kræver en lavere dosering. Samtidig er det et produkt, der er langt nemmere at håndtere og dosere end margarine i blokke. Vi leverer primært industriløsninger inden for denne varegruppe, og her leverer vi den flydende margarine direkte til kundens tank. Det er dog også muligt at bestille Dragsbæk Flydende Margarine i 10-liters dunke til brug for eksempelvis bagere.

Dragsbæk A/S, med hovedsæde i Thisted, er producent og leverandør af et bredt sortiment af fødevarer til forbrugere og professionelle både i og udenfor Danmark.