Menu Skip intro

JOB HOS DRAGSBÆK

300 dygtige medarbejdere arbejder allerede hos Dragsbæk, og vi har ofte brug for flere medarbejdere.

Har du lyst til at være med til at udvikle, producere, markedsføre eller sælge fødevarer til mange formål, så send os en uopfordret ansøgning eller søg et af de ledige jobs, vi slår op her på siden.

Hos Dragsbæk har vi ambitioner om at være en arbejdsplads ud over det sædvanlige. Tallene taler for sig selv. Mange medarbejdere er ansat gennem mange år, sygefraværet er meget lavt - og humøret er højt! Hos Dragsbæk er der en god blanding af meget erfarne medarbejdere og unge, der er i starten af deres arbejdskarriere. Vi giver alle muligheder for, at medarbejderne kan dygtiggøre sig og tilegne sig nye kompetencer.
Vi har ikke virksomhedens værdier til at stå på en hylde i reolen. Vi får det bedste frem i hinanden ved at efterleve værdierne i hverdagen. Det handler basalt set om ansvarlighed, pålidelighed og troværdighed. Det rækker langt – både indadtil og udadtil.

 


 

 

ET ORD ER ET ORD

Dragsbæk A/S, med hovedsæde i Thisted, er producent og leverandør af et bredt sortiment af fødevarer til forbrugere og professionelle både i og udenfor Danmark.