Menu Skip intro

DETAIL

Dragsbæk producerer og markedsfører højtprofillerede mærkevarer. Det har vi gjort en dyd ud af siden 1923.

Vores veletablerede brands inden for smør, blandingsprodukter, margarine og fedt er udviklet med basis i vores årelange erfaring, og produceres på Dragsbæks egne anlæg i Danmark. Det betyder, at vi selv er garanter for produkternes høje kvalitet, funktionalitet og ikke mindst gode smag.

Vores medarbejdere har stor ekspertise indenfor hver deres felt og vores interne processer og forretningsgange er samkørt optimalt. Det gør os til en fleksibel samarbejdspartner. Med Dragsbæk som samarbejdspartner er høj leveringssikkerhed en selvfølge. Vi forstår vigtigheden af rette mængder, leveret rette sted, i rette tid.

Dragsbæk udvikler løbende nye, spændende og innovative produkter og er i konstant tæt dialog med detailbranchen for at sikre salgssucces for såvel etablerede produkter som nyheder.

Vi er til stede i butikkerne og går gerne nye veje for at skabe differentierede løsninger tilpasset den enkelte butik/kæde.

 

 

Dragsbæk brands

PRIVATE LABEL

Dragsbæk er viden, erfaring og dybdegående råvare- og produktkendskab. Vi er i stand til at levere målrettede og fleksible, individuelle Private Label løsninger.

Som dansk producent af margarine, fedtstoffer og smørbare blandingsprodukter, leverer vi Private Label produkter af høj kvalitet til de fleste supermarkedskæder på det danske marked – og også til en lang række udenlandske kæder.

Det er vores opfattelse at en kædes Private Label er ”Husets Vin”. At kvaliteten af en kædes private label produkter har betydning for forbrugerens opfattelse af kædens overordnede kvalitetsniveau.  

Alle Private Labels leveret af Dragsbæk udvikles og produceres i Danmark på Dragsbæks egne anlæg. Vi råder over flere anlæg, hvilket giver mulighed for individuelt at tilpasse produkterne, f.eks. med hensyn til indhold og emballering.

 

Dragsbæk A/S, med hovedsæde i Thisted, er producent og leverandør af et bredt sortiment af fødevarer til forbrugere og professionelle både i og udenfor Danmark.