Menu Skip intro

FLYDENDE BAGEHJÆLPEMIDDEL

Flyt-X er et flydende bagehjælpemiddel til gærdeje. Flyt-X består af en rapsoplie, tilsat en række nøje udvalgte enzymer, der tilfører brødet en god volumen og en saftig krumme, og som samtidig sikrer, at brødet holder sig frisk længe. 

De tilførte enzymer vedligeholder elasticiteten og sænker brødets ældningsproces. Vi sammensætter bagehjælpemidlerne i de enkelte produkter præcist efter, hvad de skal kunne. Vi har seks forskellige Flyt-X-varianter, hvis recepter alle er nøje afstemt og målrettet til at give det perfekte bageresultat inden for den valgte kategori. 

Flyt-X er en rigtig god løsning, hvis man er på udkig efter et bagehjælpemiddel, der kan give bagværket en forlænget holdbarhed, en god opbagning, sprødhed i skorpen, en ensartet krummestruktur og en god mundfornemmelse. 

Målt på cost-in-use er Flyt-X endvidere en mere prisvenlig løsning end tilsvarende bagehjælpemidler i pulverform. Dels kræver Flyt-X en lavere dosering, og dels skaber den en hurtigere arbejdsgang i produktionen. Flyt-X er med sin flydende konsistens nemlig langt nemmere at dosere, og samtidig forkortes røretiden, idet Flyt-X er oliebaseret og således lettere og hurtigere at inkorporere i dejen. Sidst men ikke mindst bidrager Flyt-X til et bedre arbejdsmiljø, idet personalet undgår at blive udsat for det pulverstøv, man må leve med i traditionelle bagehjælpemidler.

Flyt-X er udelukkende rapsoliebaseret og indeholder således ingen hærdede olier, ligesom produktet udelukkende indeholder de to E-numre (E471 og E330), som normalt findes i brød.

Dragsbæk A/S, med hovedsæde i Thisted, er producent og leverandør af et bredt sortiment af fødevarer til forbrugere og professionelle både i og udenfor Danmark.