Kvalitet og fødevaresikkerhed

Kvalitet og madsikkerhed

Kvalitet og fødevaresikkerhed er grundpillerne i vores produktion og fødevareprodukter. Vi arbejder systematisk med kvalitet og sikkerhed gennem hele værdikæden for at sikre, at vores produkter lever op til de højeste standarder. Vores kvalitetssystem, følger HACCP standarterne, og er en integreret del af vores daglige drift, og vores fabrikker er certificeret og kvalitetstjekket efter internationale GFSI-standarder.

Vi lægger stor vægt på fødevaresikkerheden omkring de produkter, vi producerer. Vi stiller store krav til vores leverandører og alle råvarerne kontrolleres allerede ved ankomsten, og gennem hele produktionen er der løbende omfattende kvalitetskontrol. Kontrollen afsluttes med et endeligt kvalitetstjek på de færdige produkter, inden de forlader Dragsbæk.

Vores dedikerede kvalitetsteam arbejder kontinuerligt på at opretholde og forbedre vores processer gennem analyse, datadrevet forbedring og risikovurderinger.

Find Fødevarestyrelsens Kontrolrapporter fra Dragsbæk A/S, Blume Food I/S, Ismejeriet Thy ApS, Grønvang Food A/S, NATURLI Foods A/S, SR Food A/S, PureOil I/S og KT Food ApS her

Rapporter og certificeringer